BETANET | Over Betanet

Over Betanet

Betanet is een internationale speler op de grondstoffenmarkt met specifieke kennis en focus op het gebied van grondstoffen gerelateerd aan de landbouw en baksteenindustie. Betanet is in 1995 opgericht na een samensmelting van enkele grote en middelgrote spelers op de mineralenmarkt.

Bewezen kennis

Een team van specialisten met een aanzienlijke gezamenlijke ervaring beschikt over een gespecialiseerde en bewezen kennis van de aan- en verkoop, bewerking, opslag en logistiek van strategische minerale grond- en reststoffen. Betanet is niet gebonden aan één of enkele productielocaties, maar beschikt over meerdere internationale bronnen en productielocaties. Wij kennen als geen ander het aanbod aan grondstoffen en de mogelijkheden en onmogelijkheden bij breken, malen, zeven, drogen en mengen.

Samen innoveren

De markt voor industriële mineralen kent steeds minder en steeds grotere productiebedrijven. In deze marktsituatie lijken de kaarten geschud. Veel verbruikers van mineralen denken niet van leverancier te kunnen veranderen. Dit belemmert innovatie en staat flexibele oplossingen in de weg. Betanet speelt in deze markt een groeiende rol. Daarom kan samenwerken met Betanet grote voordelen opleveren; zowel voor producenten als voor afnemers. Tussen de poten van olifanten is immers nog veel ruimte!

Onze specialismen

We hebben ons in de loop der jaren strategisch weten te positioneren op het gebied van

  • een scala aan minerale grondstoffen en reststoffen
  • maal-, meng- en chemische technieken
  • industriële markten voor afvalverwerking, drinkwaterbereiding, glas, keramiek, landbouw, potgrond, ontstoffing, rookgasreiniging en -ontzwaveling, grondstabilisatie, veevoer, wegenbouw en beton.